DA LI STE ZNALI?

I škola i sport - Budi i ti školovani sportista

SREDNJA ŠKOLA  -

KOLEDŽ  -

PREP AKADEMIJA  -

UNIVERZITET

DA LI STE ZNALI...

…da je svaki kandidat u obavezi da ispuni brojne formulare, položi testove iz poznavanja engleskog jezika kao i prijemni test za upis, ali i da   prođe kroz nadležne obrazovne institucije za kontrolu?

DA LI STE ZNALI...

…da američki koledž sistem, u skladu sa federalnim zakonom i NCAA pravilima, pruža mogućnost dobijanja mnogo većeg broja stipendija za žensku populaciju, odnosno sportove u kojima se takmiče devojke (košarka, odbojka, tenis, fudbal)?

DA LI STE ZNALI...

 …da ma koliko fenomenalan sportski talenat bio, ukoliko se ne pohađa redovno nastava uz solidan prosek ocena, student neće biti u mogućnosti  da učestvuje u svom sportskom takmičenju?

DA LI STE ZNALI...

...da ima oko 1,300 univerziteta raspoređenih u tri divizije (od kojih dve daju sportske, a jedna akademske stipendije)?

DA LI STE ZNALI...

 …da SAT i TOEFL test klijentima koji su posvećeni isključivo nauci, pored ocena iz osnovne i srednje škole, predstavlja osnovni kriterijum za  određivanje visine akademske stipendije?

DA LI STE ZNALI...

 …da ima preko 1,000 dvogodišnjih koledža (Junior ili Community College) koji mogu da ponude stipendije i nakon završetka omoguće prelazak na neki od 4-godišnjih univerziteta?

DA LI STE ZNALI...

….da ima preko 15,000 srednjih škola koje daju sportske i akademske stipendije i takmiče se i do preko 20 muških i ženskih sportova?

DA LI STE ZNALI...

…da vrednost stipendije uloženih u studiranje deteta kroz srednju školu i fakultet dostiže i do $300,000?

DA LI STE ZNALI...

….da NCAA trenutno ima prijavljeno preko 460,000 studenata u 23 sportske discipline?

DA LI STE ZNALI...

 …da tokom studija možete da dobijete plaćenu praksu iz oblasti koju studirate i potencijalno obezbedite svoje radno mesto pre dobijanja diplome osnovnih studija?

Adresa: Ljube Didića 29

11000 Beograd, Srbija

 

Telefon 1: + 381 (11) 406 6710

Telefon 2: + 381 (63) 882 3093

Telefon 3: +1 (872) 213 9214 (za pozive iz SAD)

 E-mail: office@iba-edu.org

Skype: iba-consulting

 

 

Copyright © 2015-2018 IBA Consulting. All rights reserved.

Designed by ZINDRA Creative Studio