IBA VIZIJA

I škola i sport - Budi i ti školovani sportista

SREDNJA ŠKOLA  -

KOLEDŽ  -

PREP AKADEMIJA  -

UNIVERZITET

IBA VIZIJA

Suština poslovanja agencije se zasniva na dugoročnoj saradnji i kontroli svojih klijenata tokom njihovog boravka u SAD, kao srednjoškolaca odnosno studenata, u cilju praćenja njihovog razvoja i napretka u oba smera – sportski i akademski.

 

IBA Consulting stoji stalno na raspolaganju kako klijentima tako i njihovim roditeljima od momenta pristupanja u program pa do završetka njihovog školovanja u SAD.

 

Stručni tim IBA Athletics je zadužen, između ostalog, i za periodične posete svojih klijenata tokom njihovog višegodišnjeg boravka u SAD što omogućava konstantan uvid i kontrolu njihovog celokupnog razvoja kako sportskog  tako i akademskog.

 

Svrha tih periodičnih poseta klijenata predstavlja jedinstven, najkvalitetniji, najefikasniji i najsigurniji način kako za roditelje tako i za poslovanje IBA grupe da klijenti stalno imaju određenu vrstu nadzora sa ciljem da budu usmereni u adekvatnom pravcu tokom svog školovanja.

ŠKOLOVANI SPORTISTA

Ovom kampanjom IBA tim želi da vrati kult sportista iz naše prošlosti kada je bilo skoro nezamislivo da se bavite profesionalnim sportom bez diplome fakulteta.             .

 

Sportsko znanje (koje većina sportskih radnika i trenera naziva zanatom) i akademska pismenost uz viziju koja se razvija iz raznovrsnosti, multitalenta, radne etike, posvećenosti s jedne strane onim sto voliš i što te ispunjava, ali i istrajnosti da se savladaju ne toliko zanimljive ali neophodne teoreme, teorije, formule i druge stvari koje, kada se integrišu zajedno, daju jednu celinu kompletne ličnosti spremne za život.

 

Biti sportista akademac danas je privilegija i retkost, iako ne bi trebalo da bude. Bliska istorija pokazala je da takav model nije bio nametnut, već se podrazumevao. Profesor Aleksandar Nikolić (student prava i medicine), Borislav Stanković (student veterine), Nebojsa Popović (student prava i visoko novinske-diplomatske škole) ili Zoran Radović (student prava) su samo neki od mnogih renomiranih sportskih radnika koji su krenuli ovim putem.

 

Dragi roditelji, ne uskraćujte svom detetu mogućnost da iskaze svoj talenat i u učionici, kroz neki naučno-istrživački rad, a ne samo na terenu. Dajte mu priliku da sutra ima izbor u odabiru željene profesije.

 

Naš IBA tim vam stoji na raspolaganju da usmerite vaše dete u kvalitetnu, i pre svega zdravu sredinu u kojoj može da napreduje i da se usavršava u oba smera – akademskom i sportskom.

 

Vratite kult školovanog sportiste. Budite deo nove istorije. Pokažite da škola i sport idu zajedno!

BUDI I TI ŠKOLOVANI SPORTISTA

Adresa: Ljube Didića 29

11000 Beograd, Srbija

 

Telefon 1: + 381 (11) 406 6710

Telefon 2: + 381 (63) 882 3093

Telefon 3: +1 (872) 213 9214 (za pozive iz SAD)

 E-mail: office@iba-edu.org

Skype: iba-consulting

 

 

Copyright © 2015-2018 IBA Consulting. All rights reserved.

Designed by ZINDRA Creative Studio