IBA TIM / O NAMA

I škola i sport - Budi i ti školovani sportista

SREDNJA ŠKOLA  -

KOLEDŽ  -

PREP AKADEMIJA  -

UNIVERZITET

O NAMA

IBA Consulting je konsultantska kuća sačinjena od grupe stručnih savetnika iz oblasti sporta i nauke. Mi pružamo savetodavne usluge talentovanim sportistima i izvanrednim učenicima sa ciljem pronalaženja odgovarajućih sportskih i akademskih stipendija u Americi i Evropi na srednjim školama, prep akademijama, koledžima i univerzitetima.

 

Predstavljamo malu organizaciju koja radi isljučivo sa proverenim obrazovnim i sportskim institucijama u Americi i sa kojima imamo dugoročnu saradnju.  Kao takvi, vršimo strogu selekciju IBA kandidata tako da su nam mesta ograničena. Veoma smo ponosni što naši IBA kandidati nisu samo deca iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore već su to takođe sportisti i đaci iz Španije, Rusije, Portugala, Egipta i Nemačke.

 

IBA Athletics se bavi direktnom promocijom igrača isključivo po ''face–to-face'' modelu poslovanja (direktno upoznavanje sa trenerima i sportskim direktorima i poseta njihovim srednjim i prep školama, koledžima ili univerzitetima).Ovaj model poslovanja se pokazao kao veoma uspešan i od velikog značaja za svakog roditelja koji se odluči da pošalje svoje dete na sportsko i akademsko usavršavanje u SAD.

 

Takođe, IBA tim je svojim klijentima stalno na raspolaganju radi pružanja stručne pomoći i usmeravanja ka odgovarajućim poslovnim mugućnostima nakon ili u toku njihovih studija (npr. letnje prakse u okviru oblasti koju IBA klijent studira).          .

POPUNI UPITNIK

IBA TIM

Kompletan IBA Consulting program vodi tim stručnjaka sa izuzetno velikim profesionalnim iskustvom i referencama sa sportskog i akademskog aspekta u smislu da su studirali, radili ili i dalje rade u Americi već dugi niz godina kao profesori, treneri ili atletski direktori.

 

Takođe, imamo i specijalan tim IBA eksperata koji se bave celokupnom sportskom i akademskom pripremom budućih stipendista na svim američkim obrazovnim institucijama.

 

Pored toga, angažovali smo i IBA ekonomsko-pravni tim koji je zadužen da se kompletna procedura oko prijema svakog klijenta odvija u skladu sa važećim zakonima odnosno pravilama koje prate tzv. ‘’Admission process’’, kao i  trenere koji će biti zaduženi za pripremu, ali i ishranu sportista i oporavak organizma sve do njihovog polaska.

 

Adresa: Ljube Didića 29

11000 Beograd, Srbija

 

Telefon 1: + 381 (11) 406 6710

Telefon 2: + 381 (63) 882 3093

Telefon 3: +1 (872) 213 9214 (za pozive iz SAD)

 E-mail: office@iba-edu.org

Skype: iba-consulting

 

 

Copyright © 2015-2018 IBA Consulting. All rights reserved.

Designed by ZINDRA Creative Studio