PREP AKADEMIJA

I škola i sport - Budi i ti školovani sportista

SREDNJA ŠKOLA  -

KOLEDŽ  -

PREP AKADEMIJA  -

UNIVERZITET

PREP KOŠARKAŠKE AKADEMIJE

Prep košarkaške akademije (PKA) su jedinstveni sportski sistemi u Americi koji imaju za cilj da preko košarke pomognu svim sportistima sa završenom srednjom školom da upišu željeni koledž ili univerzitet. Naime, cilj svake PKA je da svom igraču obezbedi adekvatnu sportsku stipendiju sledeće godine na koledžu/univerzitetu koja odgovara njegovim košarkaškim mogućnostima i kvalitetima.

 

PKA su organizovane po sledećem principu:

• Prep godina traje od 6-9 meseci

• Organizovane SAT/ACT i TOEFL pripreme i polaganje istih u Americi

• Mogućnost uzimanja koledž časova tokom Prep godine

• Svakodnevni treninzi i veliki broj utakmica

• Primaju košarkaše uzrasta od 17-20 godina

• Ide se na turističku ili studentsku vizu

 

Svrha PKA je da pruži šansu svim talentima koji nisu prošli kroz High School sistem da kroz veliki broj utakmica i stručnu pomoć ljudi koji su zaduženi za pripremu prijemnog i jezičkog testa (SAT/ACT i TOEFL) obezbede sebi koledž/univerzitet za narednu godinu preko svojih akademskih i sportskih kvaliteta.                      .

 

Često se dešava da sportisti potpišu stipendiju vec početkom kalendarske godine za sledeću školsku godinu. U tom slučaju oni mogu da se vrate kući i pre predviđenog roka ukoliko do tada polože gore napomenute testove.

 

PKA se preporučuju svim košarkašima koji žele da svoju sportsko-akademsku karijeru nastave u Americi, a pritom nisu uspeli da sebi nađu adekvatnu ponudu za koledž/univerzitet za tekuću godinu.

 

Predstavnici IBA tima svake godine imaju priliku da se lično posete ovaj oblik akademija tako da iskoristite šansu za BESPLATNO SAVETOVANJE I PREZENTACIJU još danas.

POPUNI UPITNIK

Adresa: Ljube Didića 29

11000 Beograd, Srbija

 

Telefon 1: + 381 (11) 406 6710

Telefon 2: + 381 (63) 882 3093

Telefon 3: +1 (872) 213 9214 (za pozive iz SAD)

 E-mail: office@iba-edu.org

Skype: iba-consulting

 

 

Copyright © 2015-2018 IBA Consulting. All rights reserved.

Designed by ZINDRA Creative Studio