IBA događaji

More events coming soon...

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Prethodni dogadjaji

24 oktobra, 2020

IBA Virtualni Roadshow

12:00 PM
Online, Online

Svake godine IBA Consulting organizujeIBA Balkan Boarding School Tour gde americke skole posecuju nase edukacitivne sajmove u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Albaniji, Bugarskoj, kao i Spaniji, Rusiji, Ukrajini, Gruziji i Azerbejdzanu. S obziorm na okolnosti ove godine, odlucili smo se da nas IBA Roadshow prebacimo u digitalnu formu. Sada, studenti i vi, njihovi roditelji imaju mogucnost da iz udobnosti vasih domova popricate sa predstavnicima skole i saznate vise o njihovim skolama, programima koje nude, o samom borading school sistemu, kao i sve ostale teme koje vas zanimju u vezi buducnosti obrazovanja vase dece. Na sajmu ce biti predstavnici 7 razlicitih americkih boarding skola. Boarding sistem je najelitnija vrsta edukacionog sistema u svetu. Skole ce biti iz razlicitih krajeva SAD-a, razlicite velicine i razlicitih specifikacija. Imacete priliku da sa svim predstavnicima skole imate sastanke 1 na 1 preko Zoom aplikacije. Za registraciju pratite sledece link-ove: Za Srbiju www.bit.ly/3d2VdsW Za BiH www.bit.ly/33uPGb8 Za Crnu Goru www.bit.ly/2StUveO

Škole domaćini: IBA Consulting, Rabun Gap, Thornton Academy, Miss Hall's School, Tallulah Falls School, Andrews Osborne Academy, Foxcroft Academy, Hoosac School

3 aprila, 2020

Četvrti košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija u Bilbau

TBA
BILBAO, Bilbao

Naši ciljni kandidati su tinejdžeri zainteresovani za srednjoškolsko obrazovanje uzrasta od 13-17 godina. Svi naši studenti ne samo da trebaju biti zainteresirani za sportska iskustva u SAD, kao i za akademsku stranu. Pomažemo svim studentima koji imaju visoka dostignuća u sektoru akademije, kao i u atletici ili umetnosti, da napreduju u američkim ustanovama. Organizovali smo izlog i prezentaciju IBA stipendija za košarkaški talent iz Bilbaa.

Škole domaćini: Rabun Gap, Foxcroft Academy, Andrews Osborne Academy, Cheshire Academy

3 aprila, 2020

Sedmi po redu košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija u Madridu

TBA
MADRID, MADRID, ŠPANIJA, ŠKOLA GAUDEM

U saradnji sa školom košarke koju godinama vodi naš partner iz Španije, Nikolas Hustisija, organizovali smo showcase i prezentaciju IBA stipendija za košarkaške talente iz Madrida. Prezentacija je u prelepom amfiteatru škole Gaudem, a nakon toga zakazani su intervjui sa roditeljima i kandidatima.

Škole domaćini: Rabun Gap, Foxcroft Academy, Andrews Osborne Academy, Cheshire Academy

2 novembra, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Boadilja del Monte, Basket Club Boadilla

Ove jeseni smo gosti španskog košarkaškog kluba Boadilja, u mestu koje se nalazi nedaleko od Madrida. Pridružuju nam se predstavnici škola Thornton Academy i Rabun Gap. Ovo će takođe biti showcase za članove kluba i drugu decu koja žele da razvijaju svoj košarkaški talenat.

Škole domaćini: Thornton Academy, Rabun Gap

25 oktobra, 2019

IBA Consulting Study Expo u 4 različite države!

Skoplje, Tirana, Podgorica, Sarajevo, Makedonija, Crna gora, Albanija, BiH

Jesen 2019. rezervisana je za velike projekte! IBA consulting agencija za studije i stipendije u inostranstvu organizuje sajmove obrazovanja u nekoliko balkanskih gradova! Čast nam je da budemo deo Balkan ture i predstavimo đacima i budućim studentima najbolje boarding škole u Evropi i Americi! Ako želite da upišete srednju školu ili osnovne studije u Americi, Kanadi ili Britaniji ovo je odlična prilika da saznate koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju. Na sajmu će prisustvovati predstavnici škola iz cele Evrope i iz Amerike. Gde i kada? Skoplje – 26. oktobar, Hotel Holiday Inn od 9h do 17h Tirana – 28. oktobar, Hotel Rogner od 15h do 20h Podgorica – 29. oktobar, Hotel Centreville od 15 do 20h. Sarajevo – 30. oktobar, Hotel Europa, od 15h do 20h. Pridruži nam se na sajmu, povedi društvo, roditelje ili kolege sa faksa..saznaj sve o pogodnostima koje te očekuju ukoliko odlučiš da obrazovanje nastaviš u nekoj od vrhunskih inostranih škola/univerziteta! Ulaz je besplatan a tvoje je samo da se registruješ putem linka: http://bit.ly/35VYRAW Vidimo se!

Škole domaćini: IBA CONSULTING and Partners

24 oktobra, 2019

IBA Consulting u saradnji sa Grier School i Fortuna Konjičkim Klubom

19h
Beograd, Courtyard by Marriott Belgrade

Ovog oktobra, u saradnji sa Fortuna timom očekujemo GRIER SCHOOL-u. Grier School je ženska "prep" internat koji nudi individualizovano obrazovanje u oblasti plesa, pozorišta i jahanja. Grier School teži da obezbedi toplu atmosferu u kojoj će polaznici steći znanje i podstići kreativnost.

Škole domaćini: IBA Consulting

17 septembra, 2019

IBA Sajam sep 2019

18h - 21h
Beograd, Hotel Marriott Courtyard

U goste nam dolazi čak 8 američkih boarding škola. U Beogradu, u hotelu Meriot organizujemo prezentaciju na kojoj ćete imati priliku da ih upoznate. U pitanju su male škole po broju učenika, ali veoma kvalitetne i poznate po signature programima koje nude. Svaka škola će imati kratke prezentacije, a zatim i individualne intervjue sa zainteresovanim kandidatima. Ovo je odlična prilika da se detaljno informišete o školama i da izaberete odgovarajuću, bilo da vas zanima jednogodišnje iskustvo u američkim srednjim školama ili želite tamo da steknete diplomu.

Škole domaćini:

12 jula, 2019

IBA prezentacija na košarkaškom kampu

21h
Logronjo, Campus de baloncesto Jofresa

I ove godine smo gosti košarkaškog kampa Hofresa koji se održava u Logronju u španskoj pokrajini La Rioha. U okviru prve smene kampa već petu godinu zaredom organizujemo showase. Na završnoj svečanosti povodom kraja prve smene kampa, predstavljamo naše programe stipendija, a u gostima imamo predstavnika škole Thornton Academy.

Škole domaćini: Thornton Academy

17 aprila, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Madrid, Španija, Škola Gaudem

U saradnji sa školom košarke koju godinama vodi naš partner iz Španije, Nikolas Hustisija, organizovali smo showcase i prezentaciju IBA stipendija za košarkaške talente iz Madrida. Prezentacija je u prelepom amfiteatru škole Gaudem, a nakon toga zakazani su intervjui sa roditeljima i kandidatima.

Škole domaćini: Rabun Gap, Andrew Osborne Academy

14 aprila, 2019

Showcase de baloncesto y presentación de becas

18h
País Vasco, España, GETXO, POLIDEPORTIVO FADURA

¡Estamos de vuelta en el País Vasco! Este es el quinto año que organizamos una exhibición de baloncesto y una presentación de IBA para niños talentosos del norte de España. Con el apoyo del Fadura Sports Center y nuestro equipo profesional de baloncesto, pasaremos dos días con niños y padres interesados en las escuelas secundarias de Estados Unidos.

Škole domaćini: Rabun Gap, Andrew Osborne Academy

Copyright © IBA Consulting. All rights reserved.