IBA događaji

More events coming soon...

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Prethodni dogadjaji

novembar 2, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Boadilja del Monte, Basket Club Boadilla

Ove jeseni smo gosti španskog košarkaškog kluba Boadilja, u mestu koje se nalazi nedaleko od Madrida. Pridružuju nam se predstavnici škola Thornton Academy i Rabun Gap. Ovo će takođe biti showcase za članove kluba i drugu decu koja žele da razvijaju svoj košarkaški talenat.

Škole domaćini: Thornton Academy, Rabun Gap

oktobar 25, 2019

IBA Consulting Study Expo u 4 različite države!

Skoplje, Tirana, Podgorica, Sarajevo, Makedonija, Crna gora, Albanija, BiH

Jesen 2019. rezervisana je za velike projekte! IBA consulting agencija za studije i stipendije u inostranstvu organizuje sajmove obrazovanja u nekoliko balkanskih gradova! Čast nam je da budemo deo Balkan ture i predstavimo đacima i budućim studentima najbolje boarding škole u Evropi i Americi! Ako želite da upišete srednju školu ili osnovne studije u Americi, Kanadi ili Britaniji ovo je odlična prilika da saznate koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju. Na sajmu će prisustvovati predstavnici škola iz cele Evrope i iz Amerike. Gde i kada? Skoplje – 26. oktobar, Hotel Holiday Inn od 9h do 17h Tirana – 28. oktobar, Hotel Rogner od 15h do 20h Podgorica – 29. oktobar, Hotel Centreville od 15 do 20h. Sarajevo – 30. oktobar, Hotel Europa, od 15h do 20h. Pridruži nam se na sajmu, povedi društvo, roditelje ili kolege sa faksa..saznaj sve o pogodnostima koje te očekuju ukoliko odlučiš da obrazovanje nastaviš u nekoj od vrhunskih inostranih škola/univerziteta! Ulaz je besplatan a tvoje je samo da se registruješ putem linka: http://bit.ly/35VYRAW Vidimo se!

Škole domaćini: IBA CONSULTING and Partners

oktobar 24, 2019

IBA Consulting u saradnji sa Grier School i Fortuna Konjičkim Klubom

19h
Beograd, Courtyard by Marriott Belgrade

Ovog oktobra, u saradnji sa Fortuna timom očekujemo GRIER SCHOOL-u. Grier School je ženska "prep" internat koji nudi individualizovano obrazovanje u oblasti plesa, pozorišta i jahanja. Grier School teži da obezbedi toplu atmosferu u kojoj će polaznici steći znanje i podstići kreativnost.

Škole domaćini: IBA Consulting

septembar 17, 2019

IBA Sajam sep 2019

18h - 21h
Beograd, Hotel Marriott Courtyard

U goste nam dolazi čak 8 američkih boarding škola. U Beogradu, u hotelu Meriot organizujemo prezentaciju na kojoj ćete imati priliku da ih upoznate. U pitanju su male škole po broju učenika, ali veoma kvalitetne i poznate po signature programima koje nude. Svaka škola će imati kratke prezentacije, a zatim i individualne intervjue sa zainteresovanim kandidatima. Ovo je odlična prilika da se detaljno informišete o školama i da izaberete odgovarajuću, bilo da vas zanima jednogodišnje iskustvo u američkim srednji školama ili želite tamo da steknete diplomu.

Škole domaćini:

jul 12, 2019

IBA prezentacija na košarkaškom kampu

21h
Logronjo, Campus de baloncesto Jofresa

I ove godine smo gosti košarkaškog kampa Hofresa koji se održava u Logronju u španskoj pokrajini La Rioha. U okviru prve smene kampa već petu godinu zaredom organizujemo showase. Na završnoj svečanosti povodom kraja prve smene kampa, predstavljamo naše programe stipendija, a u gostima imamo predstavnika škole Thornton Academy.

Škole domaćini: Thornton Academy

april 17, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Madrid, Španija, Škola Gaudem

U saradnji sa školom košarke koju godinama vodi naš partner iz Španije, Nikolas Hustisija, organizovali smo showcase i prezentaciju IBA stipendija za košarkaške talente iz Madrida. Prezentacija je u prelepom amfiteatru škole Gaudem, a nakon toga zakazani su intervjui sa roditeljima i kandidatima.

Škole domaćini: Rabun Gap, Andrew Osborne Academy

april 14, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Gećo, Španija, Sportski centar Fadura

Ponovo smo u Baskiji! Ovo je peta godina kako organizujemo košarkaški showcase i IBA prezentaciju za talentovanu decu sa severa Španije. Uz podršku sportskog centra Fadura i našeg košarkaškog stručnog tima provešćemo dva dana sa decom i roditeljima koji su zainteresovani za srednje škole u Americi.

Škole domaćini: Rabun Gap, Andrew Osborne Academy

oktobar 4, 2018

Prezentacija škole Rabun Gap

18h
Beograd, hotel COURTYARD by Marriott

Ovog oktobra, kao i prethodnih godina, ugostili smo predstavnika bording škole Rabun Gap-Nacoochee School, Rodžera Koksa. Prezentacija je održana u punoj sali hotela Marriot gde su zainteresovani roditelji i učenici imali priliku da se informišu o programima i prednostima škole, kao i ostipendijama koje obezbeđuje IBA Consulting. Pored nastavnog programa u ovoj školi zastupljene su razne aktivnosti: sportske i umetničke discipline, jednodnevne i vikend ekskurzije. Sve ono što deci pomaže da steknu obrazovanje koje će im omogućiti pristup najboljim svetskim univerzitetima.

Škole domaćini: tets hosta

Copyright © 2019 IBA Consulting. All rights reserved.