fbpixel

IBA događaji

More events coming soon...

4 novembra, 2021

IBA Dovodi Američke Srednje Škole u Vaš Grad

TBA
Beograd, Tirana, Sofia, Istanbul, Tbilisi, Baku, Kiev, Barcelona, Madrid, Bilbao, Zaragoza, Beograd, Tirana, Sofia, Istanbul, Tbilisi, Baku, Kiev, Barcelona, Madrid, Bilbao, Zaragoza

Ove jeseni dovodimo različite američke internate u 10 različitih zemalja. Studenti će moći da saznaju više o različitim programima, razgovaraju sa svojim direktorom za prijem i govore o različitim mogućnostima stipendiranja.

Hosts: IBA, Maumee Valley, Rabun Gap

24 oktobra, 2020

IBA Virtualni Roadshow

12:00 PM
Online, Online

Svake godine IBA Consulting organizujeIBA Balkan Boarding School Tour gde americke skole posecuju nase edukacitivne sajmove u Srbiji, BiH, Crnoj Gori, Albaniji, Bugarskoj, kao i Spaniji, Rusiji, Ukrajini, Gruziji i Azerbejdzanu. S obziorm na okolnosti ove godine, odlucili smo se da nas IBA Roadshow prebacimo u digitalnu formu. Sada, studenti i vi, njihovi roditelji imaju mogucnost da iz udobnosti vasih domova popricate sa predstavnicima skole i saznate vise o njihovim skolama, programima koje nude, o samom borading school sistemu, kao i sve ostale teme koje vas zanimju u vezi buducnosti obrazovanja vase dece. Na sajmu ce biti predstavnici 7 razlicitih americkih boarding skola. Boarding sistem je najelitnija vrsta edukacionog sistema u svetu. Skole ce biti iz razlicitih krajeva SAD-a, razlicite velicine i razlicitih specifikacija. Imacete priliku da sa svim predstavnicima skole imate sastanke 1 na 1 preko Zoom aplikacije. Za registraciju pratite sledece link-ove: Za Srbiju www.bit.ly/3d2VdsW Za BiH www.bit.ly/33uPGb8 Za Crnu Goru www.bit.ly/2StUveO

Hosts: IBA Consulting, Rabun Gap, Thornton Academy, Miss Hall's School, Tallulah Falls School, Andrews Osborne Academy, Foxcroft Academy, Hoosac School

3 aprila, 2020

Četvrti košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija u Bilbau

TBA
BILBAO, Bilbao

Naši ciljni kandidati su tinejdžeri zainteresovani za srednjoškolsko obrazovanje uzrasta od 13-17 godina. Svi naši studenti ne samo da trebaju biti zainteresirani za sportska iskustva u SAD, kao i za akademsku stranu. Pomažemo svim studentima koji imaju visoka dostignuća u sektoru akademije, kao i u atletici ili umetnosti, da napreduju u američkim ustanovama. Organizovali smo izlog i prezentaciju IBA stipendija za košarkaški talent iz Bilbaa.

Hosts: Rabun Gap, Foxcroft Academy, Andrews Osborne Academy, Cheshire Academy

3 aprila, 2020

Sedmi po redu košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija u Madridu

TBA
MADRID, MADRID, ŠPANIJA, ŠKOLA GAUDEM

U saradnji sa školom košarke koju godinama vodi naš partner iz Španije, Nikolas Hustisija, organizovali smo showcase i prezentaciju IBA stipendija za košarkaške talente iz Madrida. Prezentacija je u prelepom amfiteatru škole Gaudem, a nakon toga zakazani su intervjui sa roditeljima i kandidatima.

Hosts: Rabun Gap, Foxcroft Academy, Andrews Osborne Academy, Cheshire Academy

2 novembra, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Boadilja del Monte, Basket Club Boadilla

Ove jeseni smo gosti španskog košarkaškog kluba Boadilja, u mestu koje se nalazi nedaleko od Madrida. Pridružuju nam se predstavnici škola Thornton Academy i Rabun Gap. Ovo će takođe biti showcase za članove kluba i drugu decu koja žele da razvijaju svoj košarkaški talenat.

Hosts: Thornton Academy, Rabun Gap

25 oktobra, 2019

IBA Consulting Study Expo u 4 različite države!

Skoplje, Tirana, Podgorica, Sarajevo, Makedonija, Crna gora, Albanija, BiH

Jesen 2019. rezervisana je za velike projekte! IBA consulting agencija za studije i stipendije u inostranstvu organizuje sajmove obrazovanja u nekoliko balkanskih gradova! Čast nam je da budemo deo Balkan ture i predstavimo đacima i budućim studentima najbolje boarding škole u Evropi i Americi! Ako želite da upišete srednju školu ili osnovne studije u Americi, Kanadi ili Britaniji ovo je odlična prilika da saznate koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju. Na sajmu će prisustvovati predstavnici škola iz cele Evrope i iz Amerike. Gde i kada? Skoplje – 26. oktobar, Hotel Holiday Inn od 9h do 17h Tirana – 28. oktobar, Hotel Rogner od 15h do 20h Podgorica – 29. oktobar, Hotel Centreville od 15 do 20h. Sarajevo – 30. oktobar, Hotel Europa, od 15h do 20h. Pridruži nam se na sajmu, povedi društvo, roditelje ili kolege sa faksa..saznaj sve o pogodnostima koje te očekuju ukoliko odlučiš da obrazovanje nastaviš u nekoj od vrhunskih inostranih škola/univerziteta! Ulaz je besplatan a tvoje je samo da se registruješ putem linka: http://bit.ly/35VYRAW Vidimo se!

Hosts: IBA CONSULTING and Partners

24 oktobra, 2019

IBA Consulting u saradnji sa Grier School i Fortuna Konjičkim Klubom

19h
Beograd, Courtyard by Marriott Belgrade

Ovog oktobra, u saradnji sa Fortuna timom očekujemo GRIER SCHOOL-u. Grier School je ženska "prep" internat koji nudi individualizovano obrazovanje u oblasti plesa, pozorišta i jahanja. Grier School teži da obezbedi toplu atmosferu u kojoj će polaznici steći znanje i podstići kreativnost.

Hosts: IBA Consulting

17 septembra, 2019

IBA Sajam sep 2019

18h - 21h
Beograd, Hotel Marriott Courtyard

U goste nam dolazi čak 8 američkih boarding škola. U Beogradu, u hotelu Meriot organizujemo prezentaciju na kojoj ćete imati priliku da ih upoznate. U pitanju su male škole po broju učenika, ali veoma kvalitetne i poznate po signature programima koje nude. Svaka škola će imati kratke prezentacije, a zatim i individualne intervjue sa zainteresovanim kandidatima. Ovo je odlična prilika da se detaljno informišete o školama i da izaberete odgovarajuću, bilo da vas zanima jednogodišnje iskustvo u američkim srednjim školama ili želite tamo da steknete diplomu.

Hosts:

12 jula, 2019

IBA prezentacija na košarkaškom kampu

21h
Logronjo, Campus de baloncesto Jofresa

I ove godine smo gosti košarkaškog kampa Hofresa koji se održava u Logronju u španskoj pokrajini La Rioha. U okviru prve smene kampa već petu godinu zaredom organizujemo showase. Na završnoj svečanosti povodom kraja prve smene kampa, predstavljamo naše programe stipendija, a u gostima imamo predstavnika škole Thornton Academy.

Hosts: Thornton Academy

17 aprila, 2019

Košarkaški showcase i prezentacija IBA stipendija

18h
Madrid, Španija, Škola Gaudem

U saradnji sa školom košarke koju godinama vodi naš partner iz Španije, Nikolas Hustisija, organizovali smo showcase i prezentaciju IBA stipendija za košarkaške talente iz Madrida. Prezentacija je u prelepom amfiteatru škole Gaudem, a nakon toga zakazani su intervjui sa roditeljima i kandidatima.

Hosts: Rabun Gap, Andrew Osborne Academy

Copyright © IBA Consulting. All rights reserved.